Det blir premieutdeling for fjorårets sesong på Kristi himmelfartsdag 10.mai kl 1700. Det blir i klubbhuset til Hamarøy Idrettslag ved fotballbanen i Hersethskogen. Kan du ikke komme er det flott at du har noen som kan ta imot premien for deg. Velkommen.

 

På denne siden vil du finne opplysninger som kan være viktig for deg under 2018. Sjekk den med jevne mellomrom.  Toppene kommer her etter hvert som de legges ut.  Det kan også hende at det kan bli en annen topp enn den som er planlagt. Dette hvis toppen skulle vise seg å være for vanskelig. 

Sjekk ditt nummer på deltakeroversikten at du har fått registrert alle toppene du har sendt inn. Det kommer mange rapporteringer og det er lett å skrive feil og overse en melding.

Nederst på første side på Ut.no på hver tur står det PDF på høyre side. Klikk på dette og du får ut et PDF- dokument som forteller om turen. Dette kan du skrive ut.

Klikker du på kart, får du ut en kartskisse over området. Dette kan også skrives ut.

Stjernene bak toppen forteller om vanskelighetsgraden. en * er lett ** vanskeligere og *** vanskeligst. Jeg opererer også med  + og - bak for å finjustere. Denne måten å fortelle om vanskelighetsgraden kan gi noe unøyaktighet men jeg håper dere bærer over med dette.

Topp G i Vassbotn. Vær snill og ikke parker på selve gårdsplassen men på den lille gamle fotballøkka ved postkassestativet.

Topp M og O på Kjerringvassfjellet er nå lagt ut. Hamarøy kommune vil ha åpning på søndag under Hamsundagene og det er flott hvis vi er med og markerer åpningen.

Høydeprofilen på ut.no for

Kråkmotinden stemmer ikke helt.