Ti på topp registrering.    

Tilbake til start

Les dette nøye

Priser for å være med på "Ti på topp i Hamarøy" er:

Voksne kr 100.-  *      Barn til og med 12 år kr 50.-

Fullfører du, så vil du få en premie med et fjellmotiv fra Hamarøy. I tillegg er du med på trekning av en masse flotte premier.

Send beløpet for hver deltaker som du ønsker å registrere.

En egen konto for arrangementet administreres for tiden av Skutvik I.L., den er:

4509 24 40951 Under rubrikken melding på giroen skriver du: 10 på topp og hvem det gjelder.  Betal med Sparebank 1

Når du har betalt, så sender du en e-post til Sekretæriatet v/Kjell Fredriksen  (klikk på navnet)  Bruker du ikke Outlook Express, men Hotmail eller annen epostleser må du bruke denne adressen og sende mail til meg:  kjell@fotonordfra.no.   Du skriver deltakernes navn (og alder hvis deltakerne er under 13 år eller om du er pensjonist). Fortell også om det er feriekortet du ønsker (5 turer i løpet av ferien på Hamarøy)  Det skjer at noen glemmer å sende epost til meg og da har jeg ingen adresse å sende kortet til :(

Da vil du få tilsendt i retur KLIPPEKORTET på den adressen du sendte e-posten fra. E-post sjekkes stort sett hver kveld.  Er det hastesak så ring på forhånd 95797222.  Kontoutskrifter til Skutvik I.L. forteller hvorvidt du har betalt eller ikke. Du vil ikke få premien hvis du ikke har betalt. Forlater du Hamarøy før premiering så gi beskjed om dette, det er mulig at du kan få premien før du drar. På dette viset slipper vi kostbar porto og vi hindrer at premien blir knust. Men aller helst vil vi ha deg på en hyggelig premiering når den tid kommer.

Våre flotte sponsorer: